En mångsidig skogarderob

Varje outfit måste ha ett par skor att kombineras med. Detta kan vara en utmaning i sig, men att bygga upp en skogarderob som klarar det mesta behöver egentligen inte vara så dyrt som många tror.

Sneakers

Alla borde ha ett par snygga sneakers i sin garderob som passar in med mer ledig klädsel. Ett par vita ger nog mest flexibilitet men hittar man något färgat par man kan se bättre passa ens stil kan det vara ett smartare val. Gillar man den sportiga looken kan ett par skor från exempelvis märket ASICS vara något man vill titta på.

Vinterskor

Vi behöver alla även ett par ordentliga vinterskor som håller värmen bra. Kan vara allt fån ett par ankelhöga skor till knähöga boots, vad man än finner passa bäst. För den som gillar hög klack på sina vinterskor kan det vara smart att tänka på att inte välja högre skor än man faktiskt kan springa i. Annars blir det ofta svårare att hålla balansen och går man på is vet vi alla var man då hamnar.

Klackar

Ett par bekväma klackskor som är lätt att gå i är något oumbärligt för kvinnor. De behöver inte vara något speciellt, men är de både enkla och eleganta har man hittat något riktigt bra och mångsidigt.

Festskor

För lite mer festliga tillställningar vill man nog ta på sig något som är lite mer iögonfallande och kanske även mer färggranna. Att utgå från den stil man gärna satsar på när man går på fest är ett bra sätt att hitta ett par lämpliga skor.

Sandaler

När sommaren kommer och man både vill vara bekväm och visa upp sin nya pedikyr är sandalerna nog det perfekta valet. Men bara för att det är sandaler betyder inte att de inte kan vara snygga och eleganta på samma gång.