Unna dig en skönhetsmask då och då

Det är viktigt att ta hand om sig själv emellanåt. Du kan göra det på många olika sätt, däribland via hudvård. En ansiktsmask är ett utmärkt sätt att skämma bort sig själv på. Passa på att göra ett eget hemmaspa eller varför inte satsa på en manikyr eller pedikyr? Du kan handla på nätet oavsett vilket du väljer att göra.

Gör din egen ansiktsmask

Du kan enkelt göra en egen ansiktsmask, ibland med saker du kanske redan har hemma. Ett bra recept innehåller bara avokado och olivolja som du blandar ihop, applicerar i ansiktet och sedan låter verka i en kvart. Havregryn, vatten och vegetabilisk olja kan också bli till en välgörande ansiktsmask.

Om du vill rengöra på djupet kan du även satsa på att peela huden. En hemmagjord kroppsskrubb gör susen. Det enklaste sättet att göra en sådan på är genom att blanda strösocker med olja. Du kan också göra kroppsskrubb med salt.

Givetvis kan du även köpa produkterna du vill använda till ditt hemmaspa. Eller så kan du besöka ett riktigt spa. Då blir du ompysslad av andra och kan slappna av ordentligt. Även på ett spa kan du välja att få en skönhetsmask.