Herrkläder att köpa nu

Herrmodet är lika inspirerade som dammodet idag, något man inte kunde säga för bara något årtionden sedan. Idag är utbudet online gigantiskt och allt fler män läser om senaste nytt. Vi har också studerat senaste nytt och vet vilka plagg som borde finnas i männens garderob den här sommaren.

Stickat

Stickade plagg är perfekta för den kommande hösten, om vädret någonsin blir svalare det vill säga. Men om dagen är för varm för en härlig, stickad tröja kommer den att komma till användning efter solen har gått ned eller när vinden ligger på. Stickat är en liten återblick på det glada 90-talet då bonde- och den bohemiska stilen var högsta mode. Tänk dig flanellskjortor och tjocka, irländska tröjor. Du kan hitta fina plagg hos Stayhard, en av de främsta herrmodebutikerna online i Norden.

Vida byxor

Kvinnor har vida byxor på modet under flera säsonger, men nu är det också vanligt förekommande i herrbutikerna. Vida byxor fläktar skönt, ett bra plagg när shorts inte passar men det fortfarande är varmt. Byxorna passar den lite mer lediga stilen likaväl men går att kombinera snyggt med en skjorta för kontoret eller en kväll på restaurang. De bästa byxorna är vida upptill och smalnar av lite nedtill, det ska inte se ut som du har tagit på dig byxor som är tre storlekar för stor. Mannens former ska fortfarande gå att urskilja.

Svarta kläder

När är inte svarta kläder populära? Men det är inte så ofta som svart är högsta modet, som just nu. Och då ska kläderna kombineras med fler svarta plagg. Tänk lager-på-lager-tekniken som vinteratleter nyttjar. En skjorta med en svart kappa och svart halsduk betyder inte längre goth, det är stilsäkert och modigt.